středa 30. července 2014

Bekovka pro malého frajera na svatbu...

... je další ze splněných bodů mého předsvatebního seznamu. Uff. To to letí :-) Bekovka se šije kupodivu celkem rychle. Stačí si udělat kvalitní přípravu - dobře nastříhat, sešpendlit... A pak už je to skoro hračka :-)) 

Ta naše je oboustranná. Pokud bychom přišili v jednom místečku kšilt k vrchní části bekovky, pak už by byla pouze jednostranná (s krásnou vnitřní podšívkou) - tak by perfektně sekla naší Viki. Někdy tak určitě ušiju ještě jednu i pro ni :-) Bez přišití kšiltu k vrchní části bekovky zase více sluší Jiříčkově dozadu protáhlé hlavičce. Snad si to dovedete aspoň trochu představit. Nikdy bych nevěřila, jak těžké bude vyfotit bekovku...


Návod včetně střihu pro bekovek chtivé tvořilky je k mání zde a nebo zde.

Na obrázcích vidíte i vylepšený klobouček, který už znáte z minula. Přibyla vrstvená háčkovaná kytička. Při háčkování jsem vycházela z Lenčina polopatického návodu. Hotovy jsou i Viktorčiny šatičky. O těch ale zase příště.

Mějte se fajn

Anička

4 komentáře:

  1. Bekovka se ti moc povedla i klobouček je moc pěkný.

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko,tak to je nádherné šitíčko, bekovka i klobouček jsou super. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, trochu adrenalinové (jak už to bývá, když člověk dělá věci na poslední chvíli), ale když už to má člověk za sebou... :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna