středa 16. ledna 2013

Malý velký projekt aneb kapsář za Viktorčinu postel

Dobrý večer, mé více či méně virtuální kolegyně a kamarádky,

pár dnů jsem tu nevložila žádný příspěvek, ale nebojte, nelenila jsem. Intenzivně jsem se ponořila do přípravy svého dalšího kreativního projektu, který bez velkého přemýšlení řadím mezi své opravdové kreativní VÝZVY. Kapsář, ani nic, co by se mu alespoň vzdáleně podobalo, jsem nikdy nešila. Ještě, že existuje internet, člověk tam dneska najde opravdu (skoro) všechno... Našla jsem si zde tedy i návod na ušití objemnějších (nebo jednoduše a laicky řečeno "neplacatých") kapes v řadě, protože od nich už to pak není k ušití kapsáře tak daleko. Nové informace jsem čerpala zde: http://www.moje-rodina.cz/site-dekorace/siti-in-line-kapsy-na-kapsar. Postupně jsou zde zveřejňovány i další užitečné informace pro začínající švadlenky.  

Jak už to chodí, na obrázcích vše vypadá mnohem jednodušeji, než je to v praxi. Po několika ne příliš úspěšných pokusech se mi ale nakonec podařilo našpendlit připravené pruhy látek na kapsy tak, jak jsem si předtím naplánovala. 

Umanula jsem si, že MŮJ kapsář NEBUDE jen tak obyčejný kapsář! Celou přípravu jsem si tak zkomplikovala ještě tím, že budu mít na kapsách výšivky bavlnkou. Předlohy na krásné výšivky se mi podařilo objevit na PINTERESTu (kdo ještě nezná, dělá velkou, velkou chybu..., je tam spousta skvělé inspirace nejen pro tvoření). Zvětšila jsem je do potřebných rozměrů, vytiskla a přes klasický kopírák přenesla na budoucí, zatím jen našpendlené kapsy.

V tuto chvíli můj kreativní projekt vypadá asi takto (omlouvám se za kvalitu fotek, fotila jsem večer):




















Tu velkou hromadu ostatních komponent jsem raději nefotila. Počkejte si, až se dostanu aspoň o kousínek dál :-)

Co mě tedy čeká v nejbližších dnech? Jehla s bavlnkou v ruce a hodně, hodně vyšívání :-)

Krásný večer

Anička

1 komentář:

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna