pondělí 7. ledna 2013

Další "recyklace" aneb uplatnění starší výšivky na povlaku na přikrývku


Dobrý večer,
zmiňovaný povlak na dětskou přikrývku je konečně hotov. Během Viktorčina poobědového spánku se mi podařilo obháčkovat spodní část výšivky na povlečení, takže jakmile se Viki vzbudila, mohlo se převlékat a fotit :-) 

Viki se v poslední době fotí hrozně ráda a taky moc ráda nechává fotit všechny své hračky, ale třeba i stavby z kostek. Když potřebuji něco nafotit, neobejde se to nikdy bez pár dalších původně neplánovaných záběrů. 

Nezbývá než vrátit se zpět k rozpracované křížkové výšivce a dokončit jednoho z kostlivců ve skříni. Cítím ale, že už to bude brzy. Dnes dorazila zásilka objednaného materiálu na další tvoření a v dalších dnech dorazí ještě pár dalších. 

V plánu jsou další projekty - kapsář za Vikinu postel a textilní boxy s širokým využitím ve Viktorčině pokojíčku i všude jinde doma. Už se nemohu dočkat, až se do toho pustím, budou to pro mne další velké výzvy. Dala jsem si ale závazek, že se do nových věcí nebudu pouštět dřív než dokončím tu výšivku... A protože nepatřím mezi příliš trpělivé osoby, tak soudím, že "křížková" lesní víla bude hotova opravdu rychle :-)

Krásný večer a příjemné tvoření, pokud držíte v ruce háček, jehlice, jehlu.... (a neprobodáváte jimi zrovna někoho jiného) :-))

Moc děkuji všem, kteří mi zde nechávají pěkné komentáře. Vždy mě nabijí pozitivní energií a chutí k dalšímu tvoření.




Zabydleno :-)

Tak to je pohodička...
Tady se mi bude líbit :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna